KÖRKÉP Vol1 Buona Sera

2022.01.29.bbqadmin
prifer1
Buona Serra Mindenkinek!
Stílusosan kezdjünk így Prifer Zsolt…

Hogyan értékeled a 2021-es évet?

Sziasztok!
Először is üdvözlök minden kedves olvasót.
Vendéglátós szemmel nézve az évet, azt kívánom sose legyen rosszabb. Tudom, hogy nagyon sok mindenkit megtört a járvány, nálunk ellenkezőleg történt. Felvettük a kesztyűt, és harcoltunk a túlélésért.
Minden nap nagyon kemény csata volt, hisz a régió ahol az étterem található nem a budai negyed. Nincsenek magas fizetések, és munkahelyben sem bővelkedünk. Viszont egy nagyon szerethető kis város és igenis vallom, hogy mindenkinek szüksége van a
minőségi élelmiszerre legyen az alapanyag vagy kész termék. Így megfizethető áron próbálunk minden nap létezni, és valami újat, valami jót tenni -készíteni az itt élők, ide látogatók számára.

Hogyan telnek a hétköznapok a házatok táján?

Klasszikus felállásban délben ebédmenü, este vacsoráztatás a hét minden napján.
Természetesen van házhozszállításunk is, vallom, hogy egy étterem nem tud a mai világban nélküle fent maradni.
Az étterem holt időszakában hatalmas bárral tudunk kedveskedni vendégeinknek, melyben minden megtalálható egy tartalmas délután eltöltéséhez.
Nem oly rég támadt egy ötletünk, ami elég izgalmasnak hat az étterem jövőjét illetően. Amit csak tudunk lokalizálunk, és nem külső forrás hozza majd be a kenyeret, hamburger bucit vagy bármely pékterméket, hanem mi magunk készítjük azokat.
Így újabb munkafeladattal tudtuk bővíteni a konyhánkat, s a friss pékárú illata is elég csábító az utcán a vendég számára, nem utolsó szempontból pedig egy nagy kihívás is.

Milyen terveitek vannak az idei évre?

A street food-ból próbálunk erőteljesen kacsintgatni a francia konyha irányába, BBQ technikával ötvözve azt. Természetesen azokat az elemeket nem elhanyagolva, melyek eddig segítettek minket abban, hogy idáig eljussunk.
Január 31-én debütál új étlapunk, reméljük elnyerjük vele a nagyérdemű bizalmát.
Saját tekintetben próbálom folyamatosan fejleszteni magam. Idén
tervezzük egy nagyobb sütő vásárlását, hála az istennek a jelenlegi Bodrogsmoker Atom+ kicsinek bizonyult a terhelést tekintve, így már hívtuk is Kicsi Zsó-t.
Ezenkívül sok újdonságra számoljatok velünk kapcsolatban egész évre!

Hol találkozhatunk Veletek legközelebb vagy állandó jelleggel?

Állandó jelleggel megtaláltok minket az 5400, Mezőtúr Dózsa György utca 26 szám alatt a Buona Sera Ristorante falain belül. Ha a jogszabályok engedik idén októberben megtartanánk a második Buona BBQ Festival-t, melynek első megrendezése jól
vizsgázott mind a város lakosságnál, mind a szakmánál.
A környék vásáraiban, falunapjain mindenféleképp szeretnénk részt venni, ezáltal is minél többen ismerjenek meg minket, nem titkoljuk egy erős „catering” szolgáltatás kiépítése a cél.
❤

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.