KÖRKÉP Vol 8 Okosgrill – pellet grillsütők

2022.03.09.bbqadmin

Évekkel ezelőtt egy telefon volt…kicsengett, Gábor felvette és sok-sok minden van a hátunk mögött azóta. Két szuper Bánya BBQ & Blues és egy megfoghatatlan projekt, ami zajlik és nemcsak rajtunk, hanem rajtatok is múlik, szereplőkön!!! De ma a jelen a téma! Az Okosgrill – pellet grillsütők rövid naprakész interjúja következik:

Hogyan értékelitek a 2021-es évet?

Röviden: nagyon izgalmas volt.
2021-ben egy év alatt mondhatni kettőt sikerült előre lépni, hála a pellet grillezés iránt egyre nagyobb számú érdeklődőknek. Az évkezdeti 20 féle sütőből év végére már közel 50 változatot tudunk kínálni a látogatóknak, több új típus és márka képviselői is lettünk.
Szinte megállás nélkül folyamatosan szállítottuk ki a sütőket.
Fejlesztettük a bemutatótermünket, kialakítottunk egy szabadtéri stúdiót, ahol jelenleg is rengeteg tartalmat gyártunk.
A grillsütők mellett fontos lépés volt az év második felében, hogy elindult saját márkás fűszercsaládunk, a Milestone66, ahol a kezdeti 4 változatból hamar 12 lett. Ez egy valós küzdelem, mivel további ötletekből rengeteg van.
Amit még jó érzés megemlíteni, hogy Bürgés Tomi által jelen vagyunk TikTokon is, ami zseniális felület.

Hogyan telnek a hétköznapok házatok táján?

Ahogy az első napsugarak megjelennek az emberek azonnal kivágynak a kertbe/teraszra és ez a telefoncsörgések számán is megmutatkozik.
Kis túlzással 3 dolgot csinálunk eddig idén: grillsütőket szállítunk, tartalmakat gyártunk és csomagokat adunk fel.
De ez természetesen nem panasz! Imádjuk, az egészet, elképesztő energiát ad hogy pl. 1 év alatt 120.000 km-t tettünk meg.

Milyen tervek vannak az idei évre?

Izgalmas ötletekből nincs hiány, többek között a Milestone66 (fűszerek) háza táján. Igazából már több kiegészítő eszközt is kínálunk ezalatt a márkanév alatt, de van még bőven fejlesztési ötlet a tarsolyunkban.
Tovább fejlesztjük az Okosgrill iOs/Android applikációt, amibe a weblap fejlesztése is beletartozik.
Grillek terén a tavalyihoz hasonló nagyobb változást már nem tervezünk, de aztán sosem lehet tudni… folyamatosan egyeztettünk újabb márkákkal, újabb típusokkal.
Ha minden jól sikerül idén már több nyílt napot is tudunk tartani, ez sajnos tavaly a pandémia miatt még nem volt lehetséges.

Hol találkozhatunk Veletek legközelebb vagy állandó jelleggel?

Hu, na erre igazából picit nehéz válaszolni! Vicceljük el egy kicsit, de vegyük is komolyan: bármikor elérhetőek vagyunk, főleg telefonon, a YouTube-on is folyamatosan megtaláltok, na és persze valamelyik autópályán is könnyedén ott lehetünk egymás mellett
Edina, Gábor – okosgrill.hu

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.