KÖRKÉP Vol 6 Józsa Ádám, SmokeRider BBQ

2022.03.09.bbqadmin

Ádi egy nagyon tehetséges feltörekvő gyöngyszem, szép sütésekkel, tenni akarással és tervekkel! 😊🍀

Én szurkolok neki, ezért van ma itt köztünk ! Hogyan tovább Ádi?

Hogyan értékeled a 2021-es évet?

2021 számomra a lehetőségek éve volt.
Csatlakoztam a Beer and Burgers csapatához, mint BBQ szakács.
Rengeteg emberrel ismerkedtem meg a BBQ berkeken belül.
Sokat sütöttem és néhány rendezvényre is sikerült eljutnom ahol rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.
Időközben a Beer and Burgerssel elvált utunk, de a jó barátság megmaradt és azóta is számíthatunk egymásra. Olykor vendégszakácsként tevékenykedem náluk vagy épp meghívnak eseményekre.

Hogyan telnek a napjaid?

Jelenleg van egy főállásom és szabadnapjaimat a kis családommal töltöm vagy sütök.
Van egy csoportom amiben rokonok, ismerősök, barátok vannak és heti rendszerességgel készítek itthon valami finom BBQ ételt, amire ők leadják a darabszám rendelésüket. Szóval kialakult egy közösség/közönség, akikkel az étel árát összedobjuk és én prezentálom. Így hódolok a „hobbimnak” és ami nagyon fontos, hogy így gyakorlok, hisz a BBQ ételek elkészítéséhez rengeteg tanulás és még több gyakorlás szükséges.

Milyen terveid vannak az idei évre?

Az idei évben azon fogok dolgozni, hogy hivatalosan is foglalkozhassak ezzel az ételkészítési technológiával, már a saját utamat járva.
Vannak terveim, ötleteim aminek megvalósításán ügyködöm jelenleg is, a lényeg, hogy szeretném a BBQ-t a baráti körömön kívül is terjeszteni és népszerűsíteni.
Ezen kívül kaptam több hazai rendezvényre meghívást, például biztosan részt veszek egy idén első ízben megrendezésre kerülő találkozón a Boci BBQ szervezésében Királyréten. Mint már említettem célom minél több rendezvénnyel és versennyel bővíteni a tudásom, szeretnék egy saját dolgot is beindítani, ahol végre a nagyközönségnek is megmutathatom amit eddig tanultam. Jelenleg szabadúszóként tevékenykedem, ezért legfőképp a közösségi médiában, SmokeRider BBQ néven tudjátok megnézni alkotásaimat, tevékenységemet.

Hol találkozhatunk veled legközelebb?

Tavaly nagy élmény volt Debrecenben részt venni a Szaft’N Burgeren, idén ellátogatok ahova csak tudok, legyen az fesztivál vagy verseny… Tervben van a Bánya BBQ & Blues, a Füstös Nyúl Kupa és még sokan mások… ❤️

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.