KezdőlapBlog - BBQ Térkép

2021.05.31.
Németh-Tamás-interjú1-BBQtérkép

A magyar BBQ igazi fekete báránya, a füstön sütés vadmotoros fenegyereke, a séf, aki miatt még a Balaton part is híresebb, Németh Tamás interjúja következik, amit már oly sokan vártatok tavaly is.

2021.05.30.
gastromini-gyereknap-bbqtérkép

Mint azt már sokan tudjátok Parázs Varázsán kívül számos gasztronómiával kapcsolatos dologgal foglalatoskodom. Az egyik ilyen teljesen saját szerelem projektem a GastroMini, ami bő három évvel ezelőtt indult útjára.

2020.12.20.
https://bbqterkep.hu/wp-content/uploads/2020/12/mb-füstölőfa-bbqtérkép.jpg

Szeretem megmutatni, hogy kis hazánkban ilyen tehetséges, lelkes, korrekt és szuper dolgos vállalkozások vannak. Én mondtam már Nekik, de most Nektek is kiemelném, büszke vagyok rájuk! Lehoczky Tibi füstölőfa függő mesél Nektek ma mindenféléről! Szakmai tartalom, bbq rajongóknak kötelező, ahogy szoktam volt mondani. Ma középpontban a FA!

2020.12.16.
https://bbqterkep.hu/wp-content/uploads/2020/12/tóth-róbert-ironworkers-bbq-bbqtérkép.jpg

Az Iron Workers Bbq “iwbbq” nagy interjú második felvonása következik! Dukony Márk után, ezúttal Tóth Róbert meséli el Nektek az Ő szemszögéből a BBQ sütő gyártás fortélyait és még sok minden mást. Így lesz két félből egy egész 🙂! Nem véletlen időzítettük mostanra a posztot, hiszen a fiúk egy olyan formabontó újdonsággal rukkoltak elő, amiről örömmel számolok/ számolunk be Nektek! Következzen CENZÚRÁZATLANUL Tóth Robi 😃!!!

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.