KÖRKÉP Vol 7 György Dobos, Bodega Bisztró és Barbecue

2022.03.09.bbqadmin

Gyuri és a tacoja örök emlék marad 😊 Az első személyes találkozásunkkor kóstoltam egy rendezvényen, addigra már sok beszélgetés volt a hátunk mögött, az első telefon is több, mint egy órás volt ! Én szeretek vele dumcsizni, most ebből egy kis szeletet mutatok Nektek is! 😊

Hogyan értékeled a 2021-es évet?

Döcögősen indult az év, tele félelemmel és kétségekkel, de a tavasz meghozta a megváltást… Miután kinyithattuk a vendégteret és a teraszt beindult az idegenforgalom. Szépen összeszedtük magunkat, sok jó élménnyel gazdagodtunk, végre kitelepülésekre és találkozókra is eljutottam ami nagyon hiányzott az elmúlt években.

Hogyan telnek a napjaitok?

Jelenleg kicsit lazítunk, pihenünk új célokat fogalmazunk meg, a tavalyi elég húzós volt meló szempontból, még az év vége is nagyon mozgalmasra sikerült, de nem akarjuk lejjebb adni, megyünk tovább!


Milyen tervek vannak az idei évre?

Mindenképpen szeretnék több nagy rendezvényen, találkozón részt venni, esetleg versenyben megmérettetni magam, mellette természetesen az éttermet sem szeretném elhanyagolni, ott is vannak ötletek, tervek amiket a szezonra meg szeretnénk valósítani, de még nem lövöm le a “poént”.

Hol találkozhattunk velünk legközelebb?

Aki Egerben jár, bármikor szívesen látjuk a Bodegában, nagyon jó érzés amikor a BBQ csoportokból keresnek fel minket, jó kicsit szakmázni/megismerni a másikat, emellett igyekszünk minden nagyobb egri rendezvényen ott lenni (Feszt Eger, Borünnep, Eger Advent), reméljük ezek listája csak bővülni fog idén. Nagy vágyam még, hogy megjelenjek pár országos találkozón, versenyen, már csak a sok új barát és ismerős miatt is akiket az ilyen buliknak köszönhetek. Nagyon

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.