KÖRKÉP VOL 5 Szűcs Róbert Lúciusz és a PiciGurman csapata

2022.02.16.bbqadmin
Luciusz2
Nehéz Lúciuszt néhány szóban jellemezni, de teszek egy gyenge kísérletet. A hazai BBQ-zás egyik alap embere. Kitartó és sikeres versenyző, BBQ és grill termékek forgalmazója, BBQ, grill, bográcsos gasztronómiai csoportok adminisztrátora, rendezvényszervező.
Szóval a szíve lelke benne van, emiatt a fanatikus hozzáállás és tenni akarás miatt sok a közös bennünk, mindig van miről beszélnünk, akár telefonban, akár ha összefúj a szél minket egy helyre ! Nemrég megismertem személyesen szíve választottját Lindát is, akit ezúton kiemelnék, mert minden sikeres férfi mögött…Na nem is mondom tovább, úgyis értitek .
Beszéljen most Lúciusz helyettem. Jöhet a 4 kérdés-válasz!

Hogyan értékeled a 2021-es évet?

Az univerzum szervező ereje nem sokat gondolkodott hogy milyen is legyen a 2021-es év csak nyomott egy copy/paste-et 2020-ról, megfűszerezte egy kis fásultsággal és cinizmussal és már kész is volt. Aztán hátradőlt egy nagy vödör pattogatott kukoricával az ölében és figyelte ahogy száguldunk a fék nélküli sz@pórolleren, ami persze néha belassult, de azért annyira nem hogy leszálljunk róla.

Kovidka, mindenki „kedvenc” fenegyereke , folyamatosan gondoskodott róla hogy minden mindig csúszásban legyen és a kreatív energiáink jelentős részét feleméssze, hogy eleget tegyünk ezeknek a kihívásoknak és az állandó átszervezéseknek.

Persze a világ nem fekete vagy fehér, így rengeteg pozitívumot is hozott a tavalyi év. A Picigurman gárdája két új kolléganővel bővült még 2020 decemberében és az elmúlt évben nagyon jó kis csapattá kovácsolódtunk.

Rengeteg új terméket vettünk föl a palettába és év elején a webáruházunk is teljesen megújult. Rendszeresen sütünk együtt egy nagyon jó kis társasággal, akiknek tagjai elkötelezettek a barbecue ás grill irányába és sok dolgot tanulunk egymástól.
Voltam jó néhány versenyen és többször végeztem tízen belül, lettek dobogós helyeim és az egyik olasz kupa megnyerésével megkaptam idén is a meghívást a világbajnokságra.

Hogyan telnek a hétköznapok házad táján?

A feladatlistánk kifogyhatatlan, egyet kihúzunk és ötöt felírunk. Ez szerintem sokaknak ismerős. Időnként betervezek egy-egy lazább napot, mikor jön valami új sütő és „szakmai kötelességem kipróbálni” jelmondattal összeütök valamit, aztán tolunk egy közös kajálást.

Persze azért ezt az infot el szoktam hinteni előre 10-12-en is összejövünk ilyenkor az irodában.

Milyen tervek vannak az idei évre?

Több mérföldkövet is beterveztünk erre az évre, melynek a legfontosabb pontja hogy végre elkészüljön az új telephelyünk és birtokba tudjuk venni, ugyanis az általam 2019 telén megálmodott koncepciónak ez az alapfeltétele. Eddig több mint fél éves csúszásban vagyunk, de már kirajzolódni látszik a célvonal. A múlt héten leszállították a komplett fémszerkezetet és hamarosan tető alatt leszünk.

A több mint 1000 nm-es új építésű épületrészből közel 600 nm-lesz az általunk használt terület. Itt helyet kap majd egy kisebb raktár, egy bemutatóterem, irodák, konyha és egy tágas teraszra nyíló vendégtér. Az új telephelyünknek egyébként A TREZOR ad helyet ami szintén célegyenesben van és idén szeretnénk már néhány nyílt nap erejéig megnyitni a nagyközönség számára is, hogy ne csak mi csodálhassuk a kiállított csodálatos izomautókat.

A kereskedelmi tevékenységünket illetően tervezünk indítani idén is több új márkát, ebből kettő saját lesz és szeretnénk a kültéri szabadidős időtöltés gondolatát kicsit tovább vinni a sütés-főzésen kívül is.

A Kajárgányt azaz a Food Truckunkat is szeretnénk megnyitni a Kis-Duna partján néhány hétvégére egy-egy örömsütés erejéig, bemutatva sütőinket élesben is a nagyközönségnek.

Nem utolsó sorban pedig újra Füstös Nyúl Kupa és BBQ Fesztivál a Fehér Nyúl BBQ csapatával közösen szeptember 10-én szombaton. Zenei programokkal, bbq -és grill ételekkel és egy remek hangulatú nemzetközi SCA steaksütő versennyel várjuk az érdeklődőket. A versenyeket idén is tanfolyamokkal fogjuk megtámogatni.

A saját versenyszereplésemet tekintve pedig szeretném a csapatunk összes tagját kiképezni és mindenki indul egyéniben az egyik osztrák versenyen a saját metódusommal, szeretném ha mind a négyen az első tízben végeznénk. Itt megemlíteném hogy 2021-ben egy hölgy lett az SCA világbajnok, tehát bízom nagyon Lindában, Heniben és Melindában.

Természetesen ez rengeteg feladat és ez a néhány dolog csak a jéghegy csúcsa, így mind a kereskedelmi vonalra mind a gasztro vonalra új csapattagokat keresünk.

Kedves Olvasó, ha úgy érzed hogy szívesen részese lennél egy ilyen nem mindennapos projectnek és van Benned elég kraft, akkor írj nekem a luciusz@picigurman.hu-ra!

Hol találkozhatunk Veled legközelebb vagy állandó jelleggel?

A bemutatótermünkben vagy a Youtube csatornánkon, de sokszor találkozok ismerőssel, csoporttagokkal a Gyáli úti Metroban is a húsos részlegen.

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.