Horváth Zsolt – kicsiZso vagyok, vendéglátós, szakács, BBQ- és grillfanatikus.
Az életem során rengeteg válaszút elé kerültem, de a döntésekből tanulva járom az utam. Szakácsként nem lettem ugyan Michelin csillagos séf, de szorgos munkával főszakáccsá váltam 5 év leforgása alatt, majd rá pár évre megnyitottam – akkori társammal – a reggeliző helyemet. Ezt ma már a feleségemmel Judittal ketten visszük, és ahogyan látjuk nagyon is jól.
A KicsiZso Reggeliző Kávézó a Frankel Leó utcában.
Sosem voltam egy nyugodt ember, mindig szerettem kipróbálni új dolgokat. 2014-ben érkezett hazánkba a BBQ és én az első között kezdtem foglalkozni ezzel a sütési eljárással. Természetesen ehhez szükségem volt egy offset smokerre is, amit nagybátyám épített nekem. A füst a szenvedélyemmé vált, olyannyira, hogy elkezdtünk smokereket gyártani és BBQ versenyekre járni.
Szerencsére sok évnyi gyakorlás és tesztelés közben sütőink egyre jobbak és jobbak lettek. Nekem nincs éttermem, de heti rendszerességgel sütök, valamit rengeteg rendezvényt, étterem nyitást, és bbq napot csinálok az egész országban.
Valamit a 2020as és egyik újítása lett az Easy BBQ, melyet Magyarországon elsőként kitalálva, készítünk BBQ húsokat, vákuumozva vendéglátó egységek és magán személyek számára.
Üdv:Horvát Zsolt “kicsiZso”