A két gasztrofanatikust 2018 szeptemberében fújta össze a szél
Már az első perctől fogva képesek voltak órákon át mesélni, ki mit sütött, alkotott és vetett tányérra. Innentől kezdve, már csak 1 ugrás volt a közös sütés élménye. Melyben a füst, a faszén és a parázs alkotta szentháromság dominál, hiszen minden ételük és alkotásuk grillen és/vagy szmókerben készül el, parázs vagy fatüzelés felett.
Ezért döntöttek úgy, hogy belevágnak egy közös vállalkozásba, melynek feladata, hogy megmutassa az átlagembernek, mi van a tárcsás tarján és a cipőtalp csirkemellen túl.
Szakmájukat tekintve, mindketten elvégezték a szakács szakmát, de nem ebből élnek, hanem amit csinálnak azt szeretetből és a szakma iránti mértéktelen elkötelezettségből teszik. Ezért is gondolják, hogy hosszú távon kifizetődő lesz a projektjük és nyomot fognak hagyni a magyar gasztronómia nagykönyvében.
Termékek
Rendezvényi étkeztetés: Ebbe a szakágazatba tartozik a fogyasztóval kötött szerződéses megegyezésen alapuló vendéglátó tevékenység ellátása, a fogyasztó által meghatározott helyen és eseti alkalommal.
– 20-300 fő közötti catering szolgáltatás
– egyedi BBQ & GRILL menüsor