Zsófi szerint:
Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy ki is vagy mi is a Burger bár-hol. Leginkább egy szerelem és szenvedély, ami hamburgerezővé nőtte ki magát. Először csak ételt akartunk készíteni, finomat, a legfinomabbat, a hozzánk közel állóknak; családnak, barátoknak. Ahogy nőtt a vendégnek nevezettek köre, úgy szűkült a kínálat az alapján, hogy mire volt igény. A foodtruck egy első látásra szerelem volt; olyan lehetőség, amit nem akartunk elszalasztani. S amint bekerültünk a foodtruck show és vendéglátás világába egyszerűen magával ragadott. Bár már előtte is, évek óta vendéglátásban dolgoztunk, egy teljesen más atmoszférát hozott magával az étel készítés és a saját vállalkozás öröme. Így 5 év után jutottunk el egészen az étteremig, amiben kicsit jobban ki tud teljesedni az étel iránti szeretetünk. A recepteket és a koncepciót a mai napig mi írjuk, állítjuk össze. Hiába fejlődtünk rengeteget az évek során, minden egyes újabb ötlet, lavinát hoz magával és folyamatosan egyre több irányba gondolkozunk. Még rengeteg tervünk van a jövőre nézve. Olyanok is amelyek formabontóak lesznek a magyar gasztronómiában és olyanok is amik a gyökerekhez visznek vissza, a barbecuzás élvezetéhez.
Ákos szerint:
Vendéglátósok.. ízlelgetjük a szót, vendégüllátni valakit számunkra azt jelenti, hogy úgy készítünk neki el egy ételt mintha a saját anyánk látogatna meg minket. Mi ilyen vendéglátósok vagyunk. 2015-ben mikor először begyújtottuk a parazsat és megsütöttük az első hamburgereket -akkor még Firebull néven- ugyanezt a magas fokú igényességet tartottuk szem előtt. Nem jót akartunk csinálni, hanem a legjobbat.
Nem versenyből, hanem vendégszeretetből. Ez a benzinünk, ez hajt. Mikor valaki mind a tíz ujját megnyalva visszajön a truckhoz vagy az étterembe és azt mondja, ilyen finomat még nem evett. 2016-ban megvásároltuk családi segítséggel ikonikus sárga iskolabusz dizájnú foodtruckunkat és országos turnéba kezdtünk menyasszonyommal, Zsófival. Sok minden változott a kezdetek óta, de kiolthatatlan vágyunk a tökéletességre nem lankadt. Így folyamatosan fejlesztettük magunkat és a recepteket, de a hozzáállás és az ételkészítés szeretete nem változott. Több száz rendezvényen jártunk és több százezer burgert készítettünk el, de még mindig tanulunk. Kutatjuk a tökéletes burger legendáját. 2019-ben végre első éttermünket is megnyithattuk, Budapesten a VIII. kerület szívében, a Corvin negyedben, a Lósy Imre utca 2.-ben. Egy hangulatos éttermet alakítottunk át saját stílusunkra, saját kezűleg. Az első másfél év a világjárvány és bezárások ellenére hihetetlen volt, tele pozitív visszajelzésekkel és új-régi törzsvendégekkel. Amikor bezártak minket kiszállítottunk és saját pékárunkat fejlesztettük amikor nyitva voltunk telt házakkal ünnepeltünk.