KÖRKÉP Vol 4 Billege András

2022.02.07.bbqadmin
billege1

A szülinapos Billege Andrist kérdeztem, mi újság vele mostanság. Jó pár éve ismerjük egymást, szépen csendben végzi a dolgát és megkerülhetetlen karaktere lett mára a magyar grill és BBQ világának.

 

Hogyan értékeled a 2021-es évet?

A 2021-es év felemásra sikerült az értékesítést és a grilliskolát számításba véve. Az értékesítés sikeres volt, a grilliskolában a csoportos oktatások/vacsoraestek erősen visszaestek, de szerencsére a személyes oktatások jól működtek.

Hogyan telnek a hétköznapok házad táján?

A hétköznapok izgalmasan és dolgosan telnek jelenleg. Folyamatosan bővül a www.grillreceptek.hu weboldal, ahova heti rendszerességgel kerülnek fel új receptek meghatározott grilleken elkészítve. Folyamatos SpaTrend rendezvényeken sütök, valamint bekerült a pizza a repertoárba, amivel nagyon sokat foglalkozok, hogy egyre jobb eredményeket érjek el.

Milyen tervek vannak az idei évre?

2022-ben több grillrendezvényt, bemutató sütést és fesztivált tervezünk, valamint cél, hogy újra beindítsuk a grilliskolát és a lehető legtöbb emberrel ismertessük meg a grillezést, a bbq sütéseket és a pizzakészítést.

Hol találkozhatunk Veled legközelebb vagy állandó jelleggel?

Ahol találkozhattok velem, azok a SpaTrend rendezvények, grill fesztiválok illetve a H2G grilliskola.
❤

bbqadmin

BBQ Térkép

A BBQ Térkép segít megtalálni a hazai szakembereket, forgalmazókat. Hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Back to Bello home

BBQTérkép © 2020. Minden jog fenntartva.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókod?

Elfelejtett jelszó

Kérem írja be a felhasználó nevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket a megadott címre, ahol visszaállíthatja jelszavát.