A szülinapos Billege Andrist kérdeztem, mi újság vele mostanság. Jó pár éve ismerjük egymást, szépen csendben végzi a dolgát és megkerülhetetlen karaktere lett mára a magyar grill és BBQ világának.
Hogyan értékeled a 2021-es évet?
A 2021-es év felemásra sikerült az értékesítést és a grilliskolát számításba véve. Az értékesítés sikeres volt, a grilliskolában a csoportos oktatások/vacsoraestek erősen visszaestek, de szerencsére a személyes oktatások jól működtek.
Hogyan telnek a hétköznapok házad táján?
A hétköznapok izgalmasan és dolgosan telnek jelenleg. Folyamatosan bővül a www.grillreceptek.hu weboldal, ahova heti rendszerességgel kerülnek fel új receptek meghatározott grilleken elkészítve. Folyamatos SpaTrend rendezvényeken sütök, valamint bekerült a pizza a repertoárba, amivel nagyon sokat foglalkozok, hogy egyre jobb eredményeket érjek el.

Milyen tervek vannak az idei évre?
2022-ben több grillrendezvényt, bemutató sütést és fesztivált tervezünk, valamint cél, hogy újra beindítsuk a grilliskolát és a lehető legtöbb emberrel ismertessük meg a grillezést, a bbq sütéseket és a pizzakészítést.
Hol találkozhatunk Veled legközelebb vagy állandó jelleggel?
Ahol találkozhattok velem, azok a SpaTrend rendezvények, grill fesztiválok illetve a H2G grilliskola.
