BBQtyák

0.000
Kapcsolati információk
Helyszín
Részletes leírás

Több éve tanuljuk az amerikai tradicionális BBQ technikát, ez idő alatt kifejlesztettük saját fűszerkeverékeinket, barbecue szószunkat.
Többek között rendelkezünk egy hagyományos fatüzelésű szmókerrel is. A berendezésben készült étel a megszokott szabadtéri sütés (grillezés) ízvilágától teljesen eltérő élményt nyújt.
A sütés közben direkt hővel (lánggal) nem érintkezik a hús, csupán a füsttel, mely a különleges, fűszeres kéreg alatt igazán omlóssá, puhává teszi.
A BBQ-zás lassú tűzön, füstön sütés (low & slow) technológia. Ennek a különleges sütési technikának az a lényege, hogy minden esetben alacsony hőfokon, hosszú időn keresztül sül az étel, ami a technológiából adódóan 3 órától akár 16 óráig terjedhet a hús fajtájától függően.
A szmókerben bármilyen fajta hús süthető.

Alapítás éve