Szendo Smoke BBQ

Nyitva
5.001
Kapcsolati információk
Mezőberény, 5650, Magyarország
Helyszín
Részletes leírás

Barbecue rajongó vagy, de inkább otthon a teraszon sütnél?
Úgy érzed megújítanád éttermed étlapját?
Nálunk jó helyen jársz!

A Szendo Smoke BBQ oldalsó égésterű szigetelt szekrényszmóker, a barbecue új generációja, melyet rengeteg gasztronómiai tapasztalattal, több évtizedes hő- és tüzeléstechnikai mérnöki tudással fejlesztettünk. 100% saját tervezés, ami családi és nagykonyhai igényeket egyaránt kielégít. Könnyen kezelhető, precíz és egyenletes teljesítményre született! Célunk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük az igazi BBQ élményt. Gasztronómia és innováció egy füst alatt!

Csejtei Tamás vagyok, a Szendo Smoke BBQ tulajdonosa. Szeretném ha a barbecue egy különleges közösségi élmény lenne, olyan hangulattal, amit mi is nap mint nap átélünk a szmókereink fejlesztése alatt és akár egy marhaszegy elkészültéig.

Örömmel tudom mostmár hivatalosan is bejelenteni számotokra, hogy az általunk fejlesztett és gyártott Szendo Smoke BBQ sütő, szigetelt szekrényszmóker család, TÜV általi kiállított tanúsítvánnyal rendelkezik. Mely tanúsítvány elengedhetetlen ezen típusú termékek kereskedelmi forgalomba hozatalához. A szmókerek így TÜV minősítettek lettek! Minden európai uniós vonatkozó szabványnak megfelelnek!
Nem elhanyagolandó információk még:
-Élelmiszeripari engedély
-Kémia vizsgálati tanúsítvány
-Kül és Beltéri használati engedély
-Mechanikai vizsgálati tanúsítvány
-Tüzeléstechnikai tanúsítvány (ízélmény vizsgálat)

Ez azt jelenti ,hogy nem csak otthoni felhasználásra alkalmas az eszközünk, hanem kis és nagykonyhai igényeket is kielégíti. Ezáltal az engedélyező hatóságok számára könnyel elfogadtatható a szmóker, az általunk biztosított dokumentumokkal.

Gasztronómia és innováció egy füst alatt!